kf fengshui

 

Styling and m


Monique van de Keer
gsm 06 2295 8318
e-mail: info@stylingandmore.nl

Fengshui & Space Clearing

Misschien kent u het gevoel wel: u heeft een lange dag achter de rug en verlangt naar rust, maar thuis gekomen krijgt u een onbehaaglijk en onrustig gevoel. Negatieve energie kan de oorzaak zijn. Volgens Fengshui stagneert de energie in de ruimte. Huizen en meubilair absorberen negatieve energie die ze lange tijd vast houden. Ook kan er negatieve invloed zijn van magnetische velden, breuklijnen onder het huis, negatieve gebeurtenissen van vorige of huidige bewoners.

Fengshui is de Chinese leer van het inrichten door middel van het omgaan met energie. Met subtiele veranderingen in uw omgeving kunt u belangrijke veranderingen in uw leven creëren. Space Clearing betekent letterlijk: het reinigen van de ruimte. Ruimte zuiveren van gestagneerde en negatieve energievelden. Deze zuiveringstechnieken zijn al zo oud als de mensheid en worden tegenwoordig nog toegepast door traditionele volkeren zoals de Aboriginals en de Maori’s. Space Clearing kan ook toegepast worden op werkplekken in kantoren en bedrijven.

Fengshui werkt beter en sneller als het wordt gecombineerd met Space Clearing. Tijdens een consult combineer ik beide. Het heeft niet alleen effect op het huis. Ook op de bewoners die verbonden zijn met het huis zal het zeker effect hebben.

Vul voor meer informatie het contactformulier in.