kf keukenadvies

 

Styling and m


Monique van de Keer
gsm 06 2295 8318
e-mail: info@stylingandmore.nl

Een nieuwe keuken?

Bij StylingandMore krijgt u een onafhankelijk keukenadvies.

Tegenwoordig is een nieuwe keuken uitzoeken echt een feestje omdat er zo veel moois te koop is. Aan de andere kant is het ook best lastig om iets te kiezen uit al die merken, kwaliteiten, opstellingen, kleuren en uiteenlopende prijzen!

Daarom kunt u bij StylingandMore terecht voor een eerlijk en persoonlijk keukenadvies.
Een jarenlange ervaring met onder andere Duitse en Italiaanse keukens zorgt voor een deskundig advies. Ik begeleidt het traject van schets tot eindresultaat.
Resultaat: een top-keuken geheel naar eigen wens!

Uw bestaande keuken aanpassen?

Na een aantal jaren komt ook het moment dat uw bestaande keuken misschien niet meer helemaal voldoet aan uw wensen.

Dit hoeft niet te betekenen dat u een compleet nieuwe keuken moet aanschaffen. Met kleine aanpassingen en een klein budget kunt u uw keuken een totaal andere uitstraling geven, en dit kan meestal al in 1 dag gerealiseerd worden.

Hiermee kunt u ook investeren in uw huis om het straks beter te verkopen!

Apparatuur stuk? Vervang deze duurzaam, en bespaar op uw energierekening!

Met mijn ruime ervaring en kennis van het keukenvak, kan ik u voorzien van de beste ideeën en mogelijkheden voor uw keuken. Ook dit project kan ik voor u begeleiden en u de weg naar de juiste leveranciers wijzen.

Bel gerust voor een vrijblijvend adviesgesprek naar: 06-22958318 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.